tisdag 21 augusti 2012

Klump i magen

Ikväll ska föreningen hålla mötet där mina hyresgästers framtid ska avgöras. Jag tycker verkligen det är helt sjukt att bara kan göra så när det dom gjort inte ens är något att hänga i granen? Att festa... Varför har ingen sagt till dem att sänka, sluta festa, ge dem en varning? Nej istället så hotas det med "omgående uppsägning" som ska beslutas på ett möte.
Jag har mått pissdåligt över detta och igår eskalera det då Emilia gick för att prata med vår ordförande och hon var jätte kylig mot henne och vägrade höra deras sida av historien och hänvisade till att skriva ett brev. När hon ändå sa till mig att hon ville att dom skulle ge en ursäkt... Jag hoppas verkligen dom beslutar om en varning men känns redan som dött lopp...

Jag undrar verkligen vad ens rättigheter är här? Jag vet att det är en granne som stört sig på allt och att hon har suttit med i föreningen så är bundis med ordförande men att dom två ska gadda ihop sig så för att få ut någon är helt smaklöst. Sånna översittar-fasoner.
Mina hyresgäster skrev ett brev igår till föreningen samt mina grannar. Jag skrev också ett jättelångt email till dem där jag verkligen bönade och bad att dom inte ska kicka. Jag var också lite hård ang att jag tycker detta är orättvist och att det är 2 sidor av historien. Känns som man gjort något fel så man har en sån klump i magen.
Om dom blir kickade så kommer jag vilja ta det här vidare. För det har blivit så mycket skitsnack och det som ordförande berätta för mig är jätte överdrivet :( Så jävla sorgligt. Haft mardrömmar hela natten...
Tur jag har världens bästa pojkvän som vet precis vad han ska göra för att få mig att må bättre. Stannade uppe och kollade film så jag skulle tänka på annat samt massera mig och pilla mig i håret. Så det blev väldigt sent för oss båda igår och stackarn vingla till jobbet imorse. Jag verkligen älskar han sååååå mycket <3

Vi fick storhandlat igår, dyraste hittills (104€). Men vi lyxa till det med massa olika dricka och lite öl. Man kan vara max 30 min i en mataffär med Mathias sen blir han irriterad och vill gå så jag har fortfarande grejer på handlarlistan som jag ska köpa en får bli sen med cykel :)

Ska egentligen iväg och träna men känner inte för att göra något alls. Men jag ska söka ett jobb nu sen iväg och ta bilder som ska användas imorgon och sen får jag se hur jag känner.
Känns redan bättre efter man har fått skrivit av sig här.

Kram kram


2 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att mötet går till Emilia och hennes sambos vägnar.

  Sen kan jag inte släppa att en förening kan göra så, dels att de kan kicka ut folk utan varning och sen även det vi pratade om sist.
  Det paret som blivit utfryst ifrån föreningen och om det går ordförandes väg så blir de tvingade till försäljning trots att de bott där sedan det byggdes.

  Trodde att om man köper en lägenhet så äger man den och får göra lite som man vill med trädgård osv.
  Men här måste allt gå via föreningen..

  Min slutsats av detta är att du skulle ha köpt dig ett hus istället *suck*
  skickar lite styrkekramar och hoppas att det går bra..
  En dejt i veckan? Älskar dig och du är grym.. Är så skönt att du har en blogg så man hänger med i ditt liv ;)

  Puss och Kram <3

  SvaraRadera
 2. Tack gums. Jag är på Skype nuuuuuu :D Älskar dig! Bara att skriva på Skype så svarar jag. Imorgon vid 10:45 ska jag fixa belgiska ID kortet. Sen har jag möte med PTn vid 13:00 och resten av dagen/kvällen är jag hemma =) Pöss

  SvaraRadera