fredag 14 september 2012

Pweeh

Första natten utan mardrömmar på en vecka. Åh sån härlig känsla att inte vakna ledsen, nedstämt och rädd. Normalt håller känslan i sig tills jag gått och sprungit och spökar lite efteråt. Men idag vakna jag glad. Satte alarmet annars hade jag nog sovit bort en del. Är fortfarande trött efter för lite sömn den här veckan. Mathias la sig vid 23, normalt lägger jag mig med honom men denna gången stannade jag uppe tills jag kände att ögonen gick i kors. Så la mig vid 02 och somna direkt. Självklart drömde jag en massa men inget hemskt.

Vädret är numera grått på morgonen men det är inte sådär tungt som hemma i Sverige utan ljusgrått haha? Sen spricker det alltid upp och blir sol. Ligger på en runt 15 grader igår och idag. Det är skönt. Så nu har min bruna skinnjacka åkt fram som Mathias köpte till mig.

Idag blir det tokslappt. Känns som man velat runt som en yr höna hela veckan med klasser, jobbintervju och handla. På söndag kommer Mathias föräldrar hit samt mormor/morfar och morfar/farmor. Ingen aning hur alla ska få sittplats men det löser sig nog. Nu är frågan vad man ska servera.
Vi hade planer på att åka till Aquatopia i Antwerpen på lördag men jag sa att vi bojkottar det så vi får fixat allt utan stress inför söndag. Ta det längre fram det är mörkare ute =) Mysiga tunnlar och regnskog. Finns tydligen en jättestor lekpark också som barn avgudar *host* Viking & Julia *host* ;)En helg ska jag och Mathias ta tåget till London (wieee undervattentunneln) och jag ska shoppa loss på Victoria's Secret som äntligen har öppnat 2 butiker i London. Ååååh vackra träningskläder och underkläder och dofter <3 Bilderna nedan är från den största butiken som ligger på New Bond Street.

Bilderna är från Therez Garderob och Engla's Showroom som befinner sig där just nu :)

1 kommentar:

  1. Åh vill också åka till London och Victorias Secret! Kan verkligen rekommendera River Island också, en jättekul butik som har en massa fint!
    Kram

    SvaraRadera