tisdag 11 september 2012

Går bra nu..

eller inte... Fick precis reda på att Canon-jobbet inte finns längre. Blaaaah. Jag som verkligen hoppades.
Jag har intervju på torsdag med det företaget där man ska ringa läkare/sjukhus i Sverige och göra en undersökning. Vill egentligen inte ha det jobbet men bättre än inget ^^
Har mailat ang 2 andra jobb också så får se vad dom svara. Alltid när det står att jobbet varit uppe längre än 1 månad så blir jag misstänksam att det inte längre gäller. Vi får se.

Det har regnat hela morgonen men är mysigt. Luften blir mycket klarare/renare. Börjar lätta nu. Ser ut att bli lite molnigare nu framöver samt kallare. Till helgen ser det kanon ut! =) Men man får se.

Drömt såna mardrömmar inatt. Sjukt trött för jag vakna nog en 10-15 ggr. Försökte ändå sova vidare efter Mathias gick till jobbet men gick sådär då drömmarna fortsatte.
Min kollegas fru gick ju bort i söndags och det sliter verkligen i hjärtat på en. Samt att jag igår kväll också fick reda på att en annan arbetskollegas son hade lagt sig på kvällen på lördag och inte vaknat något mer. Älskade fina sonen Gustav 6 år. Så himla fruktansvärt hjärtslitande hemskt.

Nu fick jag svar, en av jobben fanns inte längre nej. Fast hon ville ändå ha mitt CV för kanske hade ett annat jobb. Jaja.

Jag ska se om jag orkar få upp energin till att gå på ett träningspass senare men mig bara så meeeh. Vi får se =)

1 kommentar:

 1. Näää usch vad hemskt med din kollegas son.. Vad hände? Det är verkligen hjärtslitande sådant och jag blir så himla berörd när det kommer till barn också.

  Jag kan bli orolig så ibland, hur ett liv kan slockna så lätt och det är verkligen hemskt när barnen dör före föräldrrna.

  Hoppas dina mardrömmar slutar snart för jag börjar bli orolig nu med tanke på att du drömmer så mycket, det kanske slår in :/
  Håller tummarna på att du får något jobb snart.
  Älskar dig!
  Du är bäst!
  Puss och Kram Finaste

  SvaraRadera