söndag 23 september 2012

Inget jobb.. än

Hejsan. Åhhh vad jag bara myser med min älskling :)
I fredags mailade jag agencyn strax innan lunch och frågade om jobbet verkligen skulle börja på måndag då jag inte hört ett pip på flera dagar från agencyn. Vid 15:30 får jag svar att nej det gör det inte. Den 27-28 så skulle agencyn få veta mer... Men åååh vad trött man blir.
Egentligen bryr jag mig inte så mycket men jobbet måste börja innan den 2 oktober för annars måste jag lämna landet och komma tillbaka igen för att sen påbörja pappersexercisen igen >< Så vi får hålla tummarna att det börja NÄSTA måndag senast isf.

Idag firar vi 1 år och 5 månader. Vi ska iväg på bio vid 16 och se Lawless :) Hoppas den är bra. Den 1 oktober är det min älsklings födelsedag. Jag har redan gett han massa delar för hans dator och han är jättenöjd. Har även köpt ett spel till han. Skönt att vara tillsammans med någon som säger precis vad han vill ha :D Han vill också ha en iPhone 5, tatuering och en parfym från Hermés. Han kommer få pengar från släkten samt skattepengarna i november så han kommer köpa något av dessa sakerna då =)

Igår körde vi ca 30 min till de mer södra delarna av Belgien och besökte en skog. Belgien är ju som Skåne/Danmarkt. Väldigt platt och inte så mycket träd. Känns lite roligt att man behöver "leta" upp en skog men det var väldigt fint när vi kom dit. En jättestor bokskog. Jag mumsa björnbär och blev alldeles rödkladdig om mun och fingrar. Mathias trodde jag skulle bli förgiftad haha sötisen.
Låg en jättefin taverna precis vid parkering/skogskanten så vi satt där och tog en öl och bara prata om framtiden. Mest hur vi ska göra med bröllop och så. Ha ett här i Belgien eller ett i Sverige, både och? Eller bara åka iväg och gifta oss och ha två olika fester i Belgien och Sverige? Från början ville jag mest åka iväg men nu har jag ändrat mig... Vill ha familjen runt mig. Men ja detta är inte än på ett tag så inga beslut som behövs ta nu ;)

Nu ska jag städa lite. Älskar Swiffer!! =) Den är så grym. Nu har jag hittat blöta Swiffer-dukar så här ska moppas. Ren citrondoft!

Kram på er <3


Byggt på 1800-talet
Mycket rakt planterade träd. Bakom där står tornet :)
Mass träd och dalar :)

2 kommentarer:

  1. Ohh stundas det bröllop? Ska ni köra den gamla stilen o förlova er först o sen bröllop eller hur ser planen ut =9 Vi förlovade oss ju den 4 augusti o gifte oss den 27 september hihi så snabba pix.
    Massa kramar till er båda från Malin

    SvaraRadera
  2. Haha det blir 1-2 års förlovning :)

    SvaraRadera