torsdag 13 september 2012

Fixar och donar med bloggen

Tänkte att jag äntligen skulle försöka ta tag i att fixa en snygg template för bloggen så efter en del sökande hittade jag några stycken som jag gjort om. Det tråkiga är att bloggen blir så låst på vissa bitar som t.ex att man inte länge kan "gilla" mina inlägg utan bara kommentera. Jag själv älskar att kunna "Gilla" inlägg på bloggar för det är så enkelt. Jag vill visa att jag gillar men att jag kanske inte skriver ;) Men sån är jag! :D

Idag har jag varit på intervju för marknadsundersökningsjobbet i Antwerpen. Det var två andra svenska tjejer där. En tjej som är 19 år och heter Frida och en kvinna vid namn Ingela som är 60+. Frida kom hit för 2 veckor för hon har också en belgisk kärlek i Gent och Ingela har bott i Belgien i 20 år och är gift med en holländare. Gruppintervjun gick bra. Jobbet är 4-6 veckor. Jag får svar på fredag om jag får det. Jag hoppas verkligen det för jag saknar gemenskapen med andra.
Jag tror det är därför jag känner mig så nere och har en sjukt massa mardrömmar. För att jag måste ha den sociala biten. Det ger endorfiner att prata och umgås med andra.

Min holländska klass är bättre. Läraren luktar inte så mycket längre och jag tror det beror på att det är svalare ute nu ;) Men skönt är det iaf. Det är iaf en väldigt engagerad lärare och han vill verkligen att du ska lära dig och det tycker jag är bra. Vi håller på och lär oss räkna nu och jag har kommit fram till att dom har ett helt STÖRT räknesystem. T.ex jag är 31 år gammal, då säger man "1 och 30". Ennendertig. Så mina syskon som är 28 är 8 och 20. Achtentwertig. Gaaah. Tänk när folk ska rabbla ett telefonnummer. Kommer fan aldrig bli rätt haha. Ingela sa att även efter 20 år så måste man verkligen tänka efter jättemycket. Vem fan uppfan den här skiten?! Behöver ta ett snack med den personen. Fast danskarna är väl ändå värst med sitt räknesätt? Dom räknar i 20 (tjog). En tjog kallas för snese. Tres, det vill säga 60, är en sammanslagning av "tre snese". Siffran 50, halvtreds, är "tre minus en halv snese". Skjut mig? :P

Sons of Anarchy har börjat igen. Säsong 5. Såg första avsnittet igår. Var helt ok fast jag hade väl förväntat mig mer? :P Haha. Är så skönt nu när många serier drar igång igen. Jag och Mathias försöker hitta en ny serie. Har testa "Newsroom" och "Misfits". Njaeee.. vi får se om vi kollar på nästa avsnitt. Egentligen är nog Suits den enda serie som haft mig direkt på första avsnittet NÅGONSIN :)

Jag är så kär i min Mathias. Jag vill t.o.m tatuera in hans namn på min kropp. Så har jag aldrig känt med någon, alltså den säkerheten. Det är en skön känsla när man äntligen träffat han, den där med stort M. Han är så sjukt bra för mig :)

Kram på er goingar.
2 kommentarer:

 1. Så de räknar som tyskarna! Det kommer sätta sig för dig snabbare än du anar. :) Och du har ju rätt ang danskarna, deras räknesätt är ju obegripligt!

  SvaraRadera
 2. 28..... Man tackar syrran ;)
  Sist jag kolla så var jag 29 och nu är det mindre än 9 månader tills man fyller 30 men jaja.. Man är inte äldre än vad man gör sig :)

  Vad fin din blogg blev, tycker den blev riktigt fiiin. Önskade man själv hade tiden och orken men ska nog ta tag i det.
  Älskar dig!!

  SvaraRadera