måndag 10 september 2012

Love me some more

Det har varit en hel fantastisk helg med grymt väder (som alltid, kommer jag någonsin vänja mig?) och massa gott häng med älsklingen. I fredags var det AW med Mathias arbetskollega och flickvän samt att vi åt middag ute. Avsluta kvällen med bio " The Bourne Legacy" som jag hade noll förväntningar på för jag är inte så jätte förtjust i killen som spelar huvudrollen. Den börja lite zzz men sen blev den kanon. Tyckte faktiskt dom lyckades. Mathias gillade den inte så mycket. Var mycket spänning :D

I lördags började vi slappt med frukost i soffan och mys. Sen iväg till centrum och käka frusen yoghurt aka glass från Mooshie. Mathias tog en smoothie också. Jag längtar tills jag ska till Sverige någon gång och hämta hit liter mer grejer som t.ex min mixer ;) Fick köpt en jätte god parfym som jag hade 20% av på. Jag tycker det är lite tråkigt för nu för tiden så känns det som parfymen bara känns en liten stund innan den försvinner från huden. När man var i tonåren så kändes det som parfymen verkligen satt hela dagen. Sen har jag läst att om man sprejar sig med parfym på nacken så kan man få fula missfärgningar på huden. Så jag sprejar numera mest i håret och det verkar hålla lite bättre.
Sen stack vi iväg och kollade på Jeroens och Debbies nya hus som dom ska hyra. Är en massa jobb på det och ligger tyvärr inte i bästa kvarteret men det ska bli skönt för dom att äntligen få något första eget.
Mathias ska dit på onsdag efter jobbet och hjälpa Jeroen att fortsätta måla om.

Igår var vi iväg och besökte ett slott. Det var helt och hållet Mathias idé att sticka iväg och göra detta. Han är så söt och go. Jag trodde det var en bit att köra ner mot dom södra delarna men var typ 30 min från där vi bor haha. Det var fantastiskt fint med vallgravar, en stor trädgård och ängar. Sen gick vi och tog en öl på en uteservering. Var otroligt avslappnande och skönt. Detta gör man gärna om igen! =)

Dags att äta och sen sticka ut och röra på mig. Så fort träningskläderna torkat.
Kram på er <3




Körsbärsdalen i Nangijala tänker jag på när jag ser de söta små husen som kantar vägen
På väg mot slottet. Söta små hjärtan i luckorna :)
Älskar lamporna som hänger över vägen :) Så mysiga
Grindstugan vid portarna
Grindstugan
Söta hästar med stora hovar och ingen svans :)
Grindstugan

2 kommentarer:

  1. Gud så vackert det är hos er, nu blir man ännu mer sugen på att hälsa på er ;)
    Låter som ni hade en kanonhelg tillsammans och The Bourne Legacy ville jag också se först men sen när jag såg att Matt Damon inte hade huvudrollen så blev jag skeptisk :/

    Vilka fina hovar på de hästarna, har jue alltid varit ett stort fan av Shire-hästar (stora och brutala med dessa sagolika hovar). Lite weird med svansen kan man ju tycka. Hur viftar de bort flugorna i hettan?
    Älskar dig
    Puss och Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa det är verkligen jättefint :D En helg ska vi åka söderöver och besöka coola grottor. Belgien är ju som Skåne och Småland så det är så litet tihi.
      Men det krävs ju tyvärr alltid pengar när man ska resa någonstans. RyanAir är iaf billigt tihi.

      Radera