tisdag 5 mars 2013

Så himla glad!

I morse var jag helt död.. Så himla trött i kropp och huvud. Jag hade nog för mycket energi igår med träning kl 6, jobb 8:30 - 17:30, skola 18-22 och sen städa en timma på det. La mig vid 11 men kunde inte somna förrän 00:30. Sov bra men jisses vad varmt det var. Vi måste verkligen köpa sommartäcken för dessa duntäcken fungerar inte så fort det blir plusgrader ute. Förra året sov vi ju bara med lakan och jag sover inte så bra då för man vill gärna ha sitt fluffiga skyddande täcke runt sig :D Ska spana på IKEA.

Hade satt klockan på 06 men tydligen glömt klicka spara för vakna av mig själv vid 6:50. Men då var det redan försent för att hinna träningen och laga lunch så jag satte om klockan till 7:50 men kunde ändå inte somna om för fåglarna kvittra, Mathias snarka och grannen dansade tango eller något ;) Gav upp vid 7:30 och stappla runt i lägenheten och lagade lunch och packade mellanmål. När jag gick till jobbet så hade jag en påse fylld med matgrejer haha.

Det sjuka är att sen jag börja med Fitnessfighten i fredags så har jag redan märkt resultat. Midjemåttet har minskat och jag har gått ner 1,5 kg (what da fuck O.o) men tror mest det är vätska. Det var tufft dessa första dagarna då man vänjer av kroppen från socker (hallå choklad??!) så man har fan haft en sjuk huvudvärk och suget på kvällarna är inte att leka med. Men igår märkte jag att det har släppt. Himla skönt för höll på att bli lite galen. Men det gäller verkligen att äta var 3e timmar för att hålla igång fettförbränningen så kroppen inte går in i "starve mode" och börjar lagra fett utan bara förbränner, förbränner. Samt att det håller suget borta. Känner jag att suget kommer så är det bara att tänka 2,500 euro + resa till Portugal för 2, snyggare kropp, mer energi och ge sig FAN PÅ ATT JAG SKA KLARA DETTA för att den ska vara som bortblåst ;)

Aww Mathias skrev precis till mig på WhatsApp och berätta att han bokat frisörtid för oss båda imorgon kl 13:30 på Biokappsalon Marianne (det stället jag gillar, aldrig mer det som ligger vid oss). Jag ska inte klippa mig men lägga i mer ljus slingor. Vill bli ljusare igen. Imorgon ska vi också till sjukförsäkringsfirman och teckna så vi får ambulans- och sjukhusförsäkring då jag ska träffa doktorn på måndag ang operationen av mitt knä.

Fina Caroline Austin hade klippt mig sommaren 2011 (vad tiden går) Och så blond ska jag bli igen :) Plus tunna ur håret då man har en man tjockare än Simba i Lejonkungen ;)


Massa kramar till er :)

1 kommentar:

  1. Du e duktig som kämpar med kosten o träningen. Det är ju så roligt när man når resultat även om sockersuget e döden innan det släpper. Det märks på hur du skriver att du verkar ha mera energi och må bättre av kosten. Så kämpa på detta fixar du. pöss från malin

    SvaraRadera