lördag 16 mars 2013

I juli blir det en charmig herrgård i södra Frankrike

Har äntligen fått öppnat mitt bankkonto igen. Så nu slipper jag använda mig av Mathias bankkort och inloggningsdosa. Det är många gånger man varit ute på stan eller på jobbet och upptäckt att Mathias har tagit ur kortet ur min plånbok bara för att kolla sina räkningar och sen inte lagt tillbaka det. Efter 15 ggr detta händer så biter man sig så hårt i tungan att man börjar blöda för att inte skrika rakt ut!
Tog "bara" 4 veckor för banken att ändra mitt namn på kontot...

Jag kan konstatera att det är 2 saker jag inte gillar med Belgien
1) Allting tar sån tid när det kommer till pappersarbete och myndigheter av olika slag.
2) Belgare är otroligt otrevliga när man ska gå av och på spårvagn, tåg eller buss då dom knör sig som fan. Detta gäller även när man går på gatan då dom går 5 på bredden och vägrar flytta ihop sig lite utan man får gå långt ut i vägen. Gäller särskilt vuxna.


Dock finns det massa annat jag älskar med Belgien! :)

Snart åker jag hem till Sverige. Håller på och sliter av mig håret snart för att försöka planera tiden maximalt haha. Jag får nog bara ta det som det kommer ;) Jag kommer mest bo hos bror i Göteborg och sen blir det några dagar i Stenungsund för att träffa vänner och familj. Åh vad jag längtar. Sen vet jag inte när jag kommer hem nästa gång då jag och älsklingen ska till södra Frankrike i juli med hans familj. Dom har hyrt en charmig liten herrgård med pool. Ska bli så underbart!

Det är inte denna lilla herrgården utan en annan men jag vet inte exakt det konstiga franska namnet på stället men ska fråga på söndag då vi ska träffa Mathias föräldrar.  Dock är det snarlikt i alla fall :)

Nu ska jag sticka ut och springa. Sen in och träna, sen ut och springa, sen in och träna, sen ut och springa, sen in och träna. Voila så var 1 timma klar. Jag älskar verkligen upplägget. 16:e dagen idag med Fitnessfighten så nu har man gjort halvvägs. Jag känner mig lite mer "svullen" nu och måttbandet står still. Vågen visar att jag har gått upp 0.4 kg istället för ner senaste veckan. Men det kommer säkert att släppa, är ju som sagt halva tiden kvar. Jag älskar att jag gör övningarna bättre nu och verkligen ser framemot träningen. Nu klarar jag att springa fulla sträckor utan att pausa en enda gång plus att göra 15 armhävningar är inga problem, jag som kunde göra max 3. Men framförallt är jag gladast åt min hy. Så vacker den är. Inga röda utslag eller finnar och det lyser om den! Skoja med syrran igår och sa att jag kände mig som Nicole Kidman i hyn ;)
Jag har syndat lite igen med ett glas cola och lite Malteser samt en klick majonäs och en skål med flingor. Självklart inte tillsammas.. fy vad äckligt :P

Ha en go helg! Jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg med. Känner att jag inte har så mycket att roligt att skriva om och då blir det inte av med det är de som bitarna i livet som räknas ju ;)

Kramar!


1 kommentar:

  1. Härligt med semester i Frankrike! :)
    Duktig du är med träningen och maten, snart märks det säkert stor skillnad på både måttband och våg! Kram

    SvaraRadera