söndag 9 december 2012

Gosig söndag förutom ryggskottet

Gick upp imorse vid 10:30 och tog en dusch och slängde in en tvätt. Skulle dra på mig en tröja och då knaka det till i höger skulderblad och jag kunde inte ens ta ett andetag utan att det gjorde så ont att tårarna steg. Jag kände mig hur löjlig som helst. Ryggskott! Proppa i mig Alvedon, smörjde in med Voltaren och tog anti-inflammatoriskt så jag iaf kunde gå och andas igen. Sen promenera vi i 30 min till restaurangen där vi mötte upp Mathias familj. Vi käkade sån himla god mat att det kändes som jag var i himlen! Grillat lamm med potatis. Nom nom. Sen gick vi hem och kollade på massa avsnitt av Revenge och nu har jag pluggat på provet någon timme. Jag älskar Revenge. Känns lite som en drog ;) Roligt att man har bra serier och böcker att läsa. Blir så glad av det.
Imorgon är tanken att jag ska jobba 9-13 så kommer plugga mer på provet när jag har slutat. Skönt att börja jobba på halv tid igen även om pengarna är bra.

Fina grekiska restaurangen Anthene. Funnits här i över 30 år. Mathias pappa brukade gå hit med sina föräldrar. Den första ägaren var gift med en svenska också så man blev lite klappad på idag av personalen =)

Flamberat lamm. Så gott :D

Flamberade lammkotletter

Mathias pappa fyllde år i fredags så dom sjung och spela för han haha. 

Största krans jag sett. Hänger på Opera Huset. Se vad små mnsk är i jämförelse med kransen =)


Alltså jag har inte tränat sen jag var i Sverige. Och jag mår verkligen illa. Läkaren har sagt att jag måste vila knät men jag tycker inte det gör någon skillnad. Gör fortfarande lika ont även om jag inte tränat på månader. Det som gör mest ont är ju när jag går längre sträckor. Så tänkte börja med "The Firm Express" igen. Enda grejen är att julgranen står nu där jag brukar hoppa runt. Men får flytta på soffan varje gång så man får lite plats. Samtidigt så går man runt och tänker.. jag borde inte. Läkaren sa att jag måste vila till jag varit på röntgen. Blaaaaa så kluven. Men jag mår verkligen inte bra om jag inte får träna. En kompis sa att jag kunde sitta på golvet och göra "skuggboxning". Testade men var ganska tråkigt. Jag ska i alla fall köpa hem vikter då jag nu har kört med vattenfyllda Cola-flaskor och dom är inte så smidiga att hålla i ;)

Sen ser jag framemot att få städa ordentligt nu i veckan när jag jobbar halvtid och Mathias är på jobbet. Har äntligen fått tag i allt material för att göra vårt sovloft lite finare :)

2 kommentarer:

  1. Trist med ryggskott och ont knä! Hoppas det ger med sig snart!
    Har du övervägt yoga? Det kör jag lite nu när jag plötsligt blev gravid! Haha! Det kräver ju inte så mycket utrymme och belastar inte kroppen så hårt.

    Älskar grekisk mat och lamm som är riktigt tillagat. Så underbart gott!

    SvaraRadera
  2. Jaa men vilken bra idé med YOGA! =) Det ska jag köra. Haha tänkte jag inte alls på. Kram kram.

    SvaraRadera