måndag 28 januari 2013

Otur ja!

När jag äntligen varit toklycklig i ca 5 dagar så kommer självklart ett nedslag.  Igår fick jag meddelande att mina hyresgäster säger upp lägenheten då dom ska separera.  Vi har 1 månad åt båda hållen så dom betalade precis sista hyran. Detta gjorde att jag fick en klump i magen och blev väldigt orolig då jag har fått godkänt av föreningen att hyra ut ett år och nu måste jag få godkänt av föreningen med ny hyresgäst samt hitta någon på 4 veckor som vill bo där i 5 månader. Plus internet måste föras över till den nya personen annars blir det 1 års bindningstid  Och alla mina möbler och kartonger som i förvaring hos min hyresgästs föräldrar.. Måste hitta nytt för det också. Jag blir tokig. Och att göra allt detta på distans. BLIR GALEN!

Jag hade kört till Sverige och hämtat det om vi hade bott i en större lägenhet. Men vårt kontrakt här går inte ut förrän i april och vi har inte ens börjat tittat på en 2a. Plus att jag är så kluven för vet inte om det blir Belgien längre eller Sverige. I slutändan kommer det bli Sverige men frågan är bara när. Vill gärna lära mig flamländskan flytande.

Allting kommer ordna sig det gör det alltid men det är svårt att tänka bort den där klumpen i magen. Har till och med funderat på att sälja men februari är ju typ sämsta månaden att sälja en lägenhet i plus att jag gärna hade gjort en renovering i köket innan. Men jaa... 100 tankar.

Nu har jag tränat och städat så nu blir det frukost och sen försöka plugga inför provet ikväll. Blääää.

Kram kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar