lördag 19 januari 2013

Det är svårt det här med ringar

Sitter och försöker pluggar. Är så jäkla tråkigt att jag dör. Blev istället att jag pilla med bloggdesignen. Är inte helt nöjd med den men får duga så länge =)

Idag var vi i Antwerpen och shoppade. Blev lite tekniska datagrejer till Mathias, en efterlängtad hårfön till mig nu när det är så jäkla kallt samt en ny mössa då jag tappa min förra på bion :/ Fick också handlat två coola tröjor från Disney Store till Viking som jag tror kommer uppskattas ;) Vi tog tåget dit och hem då det tydligen är halva priset på tågbiljetterna på helgerna här. Fick man lärt sig något nytt :D Det gillar vi.  Smidigt då Antwerpen inte är en lätt stad att köra i samt hitta en ledig parkering.
Sen föreslog Mathias att vi skulle kika på förlovningsring till mig. Så jag fick peka ut några stycken som jag gilla och sen få ner det till 2 st olika haha. Söt han är min älskling. Jag blir helt pirrig i kroppen. Men det är himla svårt det där. Man ska ju liksom ha ringen för resten av livet. Jag kan ingenting om vad som är en "bra design" :P Får nog googla lite haha :D Det kommer i alla fall bli i vitguld. Det är det enda jag är bombsäker på. Jag frågade Mathias vad han ville ha för typ av förlovningsring och han kolla jättekonstigt på mig O.o Tydligen så är det väldigt få länder i världen där både mannen och kvinnan bär förlovningsringar. Här bär bara kvinnan. Så vi får se. Jag vill gärna att vi båda ska bära.Annars har familjen hemma fått lite glädjande nyheter i allt det tråkiga som varit på sistone.  Äntligen! Jag kommer att skriva ett längre inlägg om det som hänt inom en snar framtid men vill bara kolla så att det är ok.

Kram på alla goingar. Jag kommer försvinna in i pluggvärlden. Gud vad jag längtar tills det här är klart om 8 dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar