onsdag 15 maj 2013

Vårängeln flög iväg

Senaste veckan har det varit blöt, syndafloden vräker ner på mitt huvud. Dock gör det inte så mycket för det är fortfarande ljust men självklart vill man ligga i solen och läsa en bok :) Kollar man framåt en vecka i väderprognosen så ser det inte ut som syndafloden har några planer på att bege sig till Afrika. Dock gläds jag åt att Sverige ser ut att få det fint till helgen.

Mathias farfars och farmors hus. I bakgrunden ser man en av hästarna. Sån himla fin gård.
Fina trädgården

Annars tänker jag mycket på min syster som inte har det så lätt nu. Alls. Dom måste flytta för det andrahandsboendet dom  hyrt i 2 år kommer upphöra då ägaren måste sälja sin lägenhet (för att Bostadsrättföreningen bestämmer detta. Jävla jesus fasoner). Sån idioti med bostadsrättsföreningar att jag spyr. Och det är ju nog toklätt att få tag i en bostad på mindre än 3 månader när dom har försökt i flera år. Och trots en son med en allvarlig muskelsjukdom så får dom inte minsta hjälp från något håll i kommunen. Och hon ska föda om mindre än 4 veckor!
Jag fattar inte hur det kan vara så jävla idiotiskt med boende i Sverige. Här i Belgien bor det över 11 miljoner människor som trängs och bökar och stökar. Belgien är lika stort som Skåne och Småland tillsammans plus lite till och ändå är det sjukt lätt att få tag i en lägenhet här.
Sen tänker jag en massa på mamma hela tiden och det skär verkligen i hjärtat. Det är svårt att prata med henne för hennes minne är så.. knasigt. Blandar ihop allt och säger grejer som inte stämmer. Man vet inte vad man ska tro. Syrran får ju också här ringa till sjukvården och tjöta på människor som typ ringer tillbaks efter 3 VECKOR (?!). Mammas hygien sköts jättedåligt :( Jag vill liksom bara flytta hem för att ta hand om mamma och vara med syrran. Någon borde skynda på den där klonmaskinen.

Med skolan går det okej. Läraren är väldigt bra, tack gode gud. Men Kwinten är klart bättre. Prov i nästa vecka som kommer vara jättesvårt enligt läraren. Det är så sjukt mycket nya ord och uttryck att jag börjar känna mig stressad när jag sitter i klassen. Vi fick ett papper igår med 80 meningar som vi ska lära oss utantill tills nästa tisdag. Jisses. Plus 4 kapitel och andra kopior.
Gick och köpte en grammatik bok så jag har något att slå mig i huvudet med....

Nu blir det frukost och sen promenad. Ska försöka hitta en kaffemugg till Mathias som han kan ha i bilen. Ingen aning vart jag ska börja leta efter en sådan så kommer nog bli ett dagsprojekt. I syndafloden ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar