söndag 21 april 2013

Min födelsedag

Det har varit en jättemysig dag idag. Min älskling staplade upp ur sängen och fixade frukost imorse med kokta ägg och nypressad apelsinjuice. Lilla gosehjärtat. För jag hade nämnt för honom att när man var liten så brukar föräldrar och syskon komma in med frukost på morgonen och sjunga för en och ha ett ljus tänt och lite paket. Jag älskar att Mathias verkligen gör sitt yttersta jämt :) Fick min fina Marc Jacobsen klocka samt en svart parkas (jacka) som jag älskar.

Sen bar det av till Lille i Frankrike och vi hade en underbar dag och bara gick runt och kollade på byggnader, parker och sen besökte vi det jättestora köpcentrat som ligger där. Mathias fick köpt solglasögon och t-shirtar.

Sen kom vi hem och var iväg i Gent centrum en sväng och nu har vi precis kommit hem från bion där vi var och såg "The Place Beyond the Pines" med Ryan Gosling och Bradley Cooper som är riktigt grymma skådespelare. Filmen var ganska lång och det kändes som det var 3 filmer i en. Första delen tyckte jag var seg och urtråkig och jag funderade skarpt på att gå hem haha. Men sen blev det riktigt bra. Ingen direkt biofilm men definitivt något att kolla på hemma i soffan :) Mathias tyckte den var bra hela tiden.

Imorgon ska vi till Mathias föräldrar och äta födelsedagslunch samt kolla på en bil som vi ev. ska köpa. Sen blir det till att tokfokusera på sista tentan i holländskan som jag har på måndag kväll. Tal-delen av tentan.. bläää. Jag pratar ju ingen holländska i mitt vardagliga liv och i klassen finns ingen tid då jag läser intensivkurs så ja vi får se hur detta går.

Nu är jag så trött av allt promenerande så jag kommer snart somna stående. Kramar

Lille, Frankrike. Stadshuset

Belford och Operan i Lille


Utsidan av Tursimbyrån

Insidan av Turistbyrån

Turistbyrån i Lille


Tulpaner, små tusenskönor, Mathias skugga och min plus min telefon :)

Vååååår :)

En himla massa Påskliljor


Körsbärsträdet blommar :)
Ett väldigt stor och rosa köpcentrum. Kändes som jag befann mig i USA igen och dera outlet malls ;)
Så mycket Lego! Men tyvärr inget Legobord till Viking.

1 kommentar:

  1. Jätte fin och stilren blogg syrran *tummen upp*
    Verkar som ni hade det bra i Frankrike och att du fick en härlig födelsedag.. Tänker på dig <3
    Puss och Kram Fridizen

    SvaraRadera