söndag 21 april 2013

En solbränd näsa

Vi åkte till Mathias föräldrar vi 10:30 och sen direkt därifrån till Mathias pappas bästa vän som ska sälja en av sina firmabilar. Mathias föräldrar ska ju som sagt köpa en ny bil till oss. Alltså en bättre begagnad. Dom betalar runt 9,000 euro för denna (värde 14,000 euro). Vi har inte så mycket att säga till om men vi är ju otroligt glada att dom är så snälla. Mathias lillebror kommer att ta över vår bil.
Vi fick provkört bilen och det kändes jättebra. Det är en Toyota Corolla Verso från 2009. Inte så snygg och egentligen en gigantisk familjebil men ja, vi är glada :D Det är en disel som drar 0,8 och man kan tydligen packa in 1900 liter när alla baksäten är fällda :P Galet mycket. Den har en cool stor touch screen med inbyggd GPS och annat bös. Får lära oss bilen närmare när vi hämtar den om 2 veckor. Som vanligt så har man redan läst igenom bilmanualen online ;)Sen åkte vi hem till Mathias föräldrar igen och käka en god middag som jag hade fått önska. Kyckling i ugn fast Mathias pappa påpekade ju flera gånger att ja han hade ju hellre velat BBQ i detta fina väder.. haha. Dom är gulliga som frågade långt innan vad man ville käka, för det var ens födelsedag. Vi käkade inne och sen efteråt gick vi ut och satte oss på terassen och mumsade glass. Mathias mormor och morfar kom dit samt ena farbrorn med familj. Jag fick fina saker från Rituals såsom badskum, bodyscrub och bodybutter.

Sen åkte vi hem och gick och satte oss i parken och pratade och läste men vid 18-tiden så gick vi in då vinden började tillta. Mitt ansikte är lite rött av en heldag i solen.
Vi har kollat på ett avsnitt av Spartacus och nu lägger Mathias upp en massa grejer på "Blocket" såsom gamla moderkort, mobiltelefon och grafikkort. En har redan ringt och vill köpa mobilen. Dock blev man ju en aningen irriterad när han la upp mobilen för 90 euro och jag köpte den till han för 2 år sen för 5000 kr när jag bad han lägga upp den för minst 150.. som vanligt så lyssnar dom inte :P

Ha det fint :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar