lördag 15 mars 2014

Bubbelskum

Kom hem från jobbet, utan energi och med huvudvärk som vanligt. Mathias frågade om jag ville med till Ruben och käka musslor (som jag inte äter) men jag kände att jag bara ville landa hemma och varva ner efter en extremt jobbig vecka så tackade nej.
Jag började först med att läsa lite bloggar och lyssna på musik. Laddade ner appen Lifesum för att börja hålla koll på vad jag stoppar i mig då jag på senaste tiden äter alldeles för mycket godis och jag är inte ens särskilt förtjust i godis. Vikten tickar sakta men säkert uppåt.
Kände hur jag behövde ett bad. Skuttade in badrummet och började skrubba hela badkaret då dom har så sjukt mycket kalk i vattnet här så det är mycket avlagringar. Sen fyllde jag upp det ned nästan brännhett vatten, tände massa ljus, drog igång en ljudbok och sjönk ner i vattnet. 1 min tog det så var den skrikiga och pipiga katten Kira där som protesterade högljutt att Mathias var borta och jag tråkig...
Som tur va sluta hon skrika efter 30 min så man helt kunde slappna av. Efter 2 timmar kom jag ur badet och körde all in med ansiktskräm, skrubba fötter, fotkräm och sen på med mitt nya Victoria Secrets nattlinne, körde avslappningsyoga, bäddade rent i sängen och somnade nöjt till min meditations ljudbok. Sov som ett barn tills Mathias kom hem och snarkade sig igenom natten :P

Idag är det städ, träning, handla och gå på bio som står på schemat :) Men nu är kl efter 11 så ska gå in och börja hoppa jämfota i sängen så sömntutan vaknar ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar