torsdag 6 februari 2014

8 dagar till Kalifornien!

Det var otroligt längesen jag kände mig så här lycklig och pirrig inför en resa :)
Äntligen ska en av mina drömmar gå i uppfyllelse! Att besöka Californiens kuster, L.A och kanske lite natur. Köra Pacific Drive ner till San Diego och stanna på ställen.
Jag är så studsig över att få träffa syrran med familj också, var 3 mån sen.

Önskar bara att infektionen i min kropp kan flytta ut. Förra veckan hade jag öroninflammation och denna veckan är det feber och halsfluss som kommer och går. Jag vet att min sjukdom beror på underliggande stress pga jobbet, att jag inte äter bra, lever i en väldigt förorenad luft samt att jag inte tränar. Försökt hitta motivationen sen i juli typ..

Jag har dock hittat ett hjälpmedel mot detta.
När fick diagnosen utmattningsdepression för några år sen och fick remiss till Orvar, så var det första jag fick en lista med självhjälpsböcker att läsa. Då jag älskar att läsa så lånade jag alla på bibblan alla och läste dem. Och det var det som botade mig, även om det tog ca 1,5 år.
Jag har en app som heter Storytel där jag betalar 169 kr månaden för att kunna lyssna på oändligt med ljudböcker både av svenska och engelska författare. Jag kan spendera timmar att gå igenom igenom och spara som favoriter. Jag laddar ner 5 i offline läge så kan lyssna när som helst utan att det kostar något i streaming avgift. Jag lyssnar på en massa självhjälps- och motivationsböcker.

Jag är väldigt lycklig just nu :) Ännu lyckligare om 8 dagar. Kolla vädret som är på väg in över Cali ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar