fredag 3 januari 2014

2014! Sicket party nyår!
.... eller inte.

Det klingar otroligt bra, 2014! Ser vackert ut att titta på också. Ut med 13 och in med 14. Jajamen! Skaffat en ny design på bloggen, dagen till ära. Fjårtiz året då allt är kul. Eller ja, när jag var 14 år opererade jag örat och fick en ny trumhinna och slapp bära mitt fula headset och mikrofon i klassen för att höra vad läraren sa. Hade en matchande tandställning till det också. Så detta året kommer bli kanon!


Så firade jag in det nya året med dunder och brak och svor dyrt och heligt att 2014 kommer vara det året då jag ska bli stark, frisk och snyggare? Nää, inte riktigt. Låg utslagen med en virus infektion i kroppen och klappade krampaktigt katten med mina febersvettiga händer samtidigt som grannarna skrek för fulla muggar och sköt raketer från balkongen. Jag kan ju informera att katten var lugnare än mig då jag med vilt stirrande ögon såg raketerna vina förbi utanför fönstret i horisontell riktning.
Tidigare på kvällen så var jag med en sväng på middag för 9 personer hemma hos Ruben och hans tjej Siri. Dom hade gjort det jättemysigt med dukningen, gosiga tofflor och jag satt mest parkerad framför eldstaden och skötte elden och kände mig riktigt hemmastadd där jag tjötade om ved. Man växte ju upp med två vedspisar och somrarna bestod av att släpa träd, kapa ved och stapla den. Så jag berättade engagerat om detta för min intresserade publik som bestod av 2 jack russells. Den ena är döv och blind och den andra var mest intresserad av att jucka på mitt ben.

Då jag inte hade ätit något på två dagar så åt jag tappert av middagen men magen började boxas och dansa tango med tarmarna så då tackade jag för mig och gick ut till bilen. Där hade 2 ongar satt fast massa smällare i vindrutetorkarna och i avgasröret, runt reg skylten och annat och sen tänt eld. Jag kan säga att jag har nog aldrig använt så många svordomar på holländska. Jag drog fram hela arsenalet och ungarna sprang snabbare än när Bolt tog sitt världsrekord. Fick stå och städa av bilen från färggladda smällare och skrapa bort sotet från framrutan. Körde sen hem och parkerade i vårt garage under lägenheten och inspekterade bilen noggrannare än när CSI kartlägger en brottsplats. Som tur va fanns det inga skador i lacken. Jag vet vart ungarna bor. I fall jag skulle hitta något på bilen om 4 månader...

Men vart va vi, ja just det. Mitt nya starkare och friskare jag. Det kommer att hända. Det svär jag på. Jag svär.

1 kommentar:

  1. detta var sjukt roligt skrivet fasten du vart sjuk o allt jobbigt . Men fick mig att skratta o jag såg dig hugga ved o greja =) o sitta o prata med två vovvar haha. pöss gumman från mig lilla mellie

    SvaraRadera