torsdag 17 oktober 2013

Utelåsta!

I förrgår så skulle jag och Mathias gå till IKEA. Typ tagit mig över en månad att övertala han att gå dit för att handla gardinstänger till vardagsrummet så vi kan äntligen kan få upp gardiner och kunna möblera om det. Som det är nu så täcker Mathias dataskrivbord upp halva vardagsrummet och jag vill få in det i ett hörne mot fönstret och stänga för med en bokhylla.
I alla fall, när vi är på väg ut genom dörren och Mathias står redan och trycker på hissknappen så hör jag kan säga, jag har nycklarna. Så jag drar igen dörren och väntar på att han ska låsa. Visar sig att han sa, har du med dig nycklarna? På engelska blir det väldigt snarlikt >< Så vi var utelåsta!
Efter att ha ringt runt till lite låssmedar (thank god for phones and internet) så fick vi tag i en som kom inom 30 min och fick upp dörren på 20 sek och vi betalade 60 euro. Var inte alls farligt. Jag blev förvånad då jag vet att man i Sverige får punga upp med ca 2000 sek.

Om 18 dagar (mån 4:e november) drar jag till Sverige och blir där i 6 dagar :) Jag flyger med Ryanair till Rygge Moss flygplats i Norge och sen blir det bussen ner då jag inte orkar sittar och vänta på tåget i 4 timmar. Spännande! Ska bli underbart att sen den norsk-svenska naturen utanför fönstret. Kommer till Göteborg 19:15 och där hämtar kusin Anna upp mig för jag ska sova hos henne. Hon har tagit ut semester för att hänga med mig dessa dagar <3 Sicken pärla.
Längtar nåt så ofantligt att träffa syrran med familj, brorsan, pappa och mamma. Älskade Malin, fina Caroline och goa moster.

Annars har varit sjuk, blev sjukt svag.. blev äntligen bra. Ska sticka iväg till gymmet, men icke. Sjuk igen. Feber och hals. Jisses :P

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar