söndag 20 mars 2011

Soooolen :)

Hej hej,

Sen jag hade denna dröm så har jag varit ganska nedstämd.. Jag har tänkt mycket på det som varit, det som kunde blivit och t.o.m varit lite förbannad hur man har blivit behandlad i sitt förra förhållande. Det är jobbigt när man får sånna deppdagar men det är bara att acceptera det och tänka och skriva mycket för att få ut allt. Försök inte att trycka undan känslan för då blir det bara värre.. Believe me, been there, done that.
Men idag känns det bra.

Jag var välidgt-total-slapp igår. Gick upp tidigt då katterna väckte mig, spelade WoW där jag levlar archelogy för 4.1 patchen vilket är svintråkigt. Sen sov jag och kolla på film i 3 timmar. Sen lira jag igen, käka lite snabblagad mat, lirade igen ganska länge och sen la jag mig runt halv ett. Då började jag kolla på "Sons of Anarchy" och jag blev toksåld. Men det är bara för att Jax ser bra ut.. sicken utstrålning, leende :)  Så nu har man 3 säsonger att spana på. Skall fixa över dem till iPhonen så man kan spana på till och från bussen.
Så det var väldigt slappt.



Jag får alltid dåligt samvete om jag sätter mig framför datorn och spelar eller kollar film utan att vara produktiv innan. Det kommer från barndomen, mamma sa alltid att städa vi en timma så fick vi spela tvspel eller kolla på film/teve en timma. Det sitter djupt rotat i mig. Att jag alltid måste vara produktiv innan jag slappar. Jag tycker det är bra att man är uppväxt så men samtidigt så går man runt med dåligt samvete varje gång man tar tokslappar dagar. Och nu vet ni varför jag alltid städar så jävlar mycket, för att jag skall kunna slappa :)

Idag skall jag:

  • Diska
  • Slänga sopor
  • Fota katterna
  • Lägga upp dem på Blocket i veckan
  • Tvätta täcken, sängkläder och madrasser :( 
  • Ut och springa 20 min, börjar mjukt annars blir det aldrig ens att man går utanför dörren. Fick dock kramp i båda vaderna för jag började springa direkt utan att värma upp eller stretcha. Jag är en tokfia.
  • Kratta och plocka i trädgården
  • Föra över Peters filmklipp till USB minnet
  • Duscha
Jag börjar med att tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen sätta på mig löparkläderna, sen diska, snöra på mig skorna och slänger soporna för att sen springa.. Låter som en bra plan.
Vi ses sen =)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar